TRABZON / ORTAHİSAR - Yalıncak İlkokulu

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı Okul Müdürümüz Hülya Nur ERYİĞİT İLYAS başkanlığında öğretmenlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantı başarılı bir eğitim öğretim yılı olması temennisiyle sonlandırıldı.

Eyl

9 yıldır okulumuzda görev yapan Müdür Yardımcımız Mehmet HAYAL Bahçecik Yunus Emre Ortaokulu’na atanmıştır.

Okulumuza yapmış olduğu katkılarından dolayı Yalıncak İlkokulu-Ortaokulu ailesi olarak kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılına "merhaba" dedik.Öğrencilerimiz uzun bir aranın ardından okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştu.

Yeni eğitim-öğretim yılımızın verimli ve sağlıklı geçmesi temennisiyle tüm Yalıncak İlkokulu-Ortaokulu ailemize başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Ağu

30 Ağustos Zaferi, sadece bir zafer değil, aynı zamanda direnişin, azmin ve inancın destanıdır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve kahraman silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Haz

Yalıncak İlkokulu ailesi olarak başta öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımız, okul-aile birliğimiz ve velilerimizin özverili çalışmalarıyla 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemini tamamladık. Dönemin başarıyla tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve fedakârlıkları sebebiyle eğitim çalışanlarımıza ve eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Sevgili öğrencilerimiz,

Bugün bir eğitim-öğretim dönemi boyunca göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmaların neticesi olan karnelerinizi alırken sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi yürekten kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller, hayat boyu başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuzu ziyaret eden Trabzon İl Jandarma ekibi öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtan ve onlara keyifli anlar yaşatan İl Jandarma ekibimize teşekkür ederiz.

Nis

TBMM'nin acilisinin 103. yilini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramini kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATURK ve silah arkadaslarini rahmetle aniyoruz.

Nis

Ülkemiz deprem başta olmak üzere heyelan, sel, erozyon gibi doğal afetler ile karşı karşıyadır. Öğrencilerimiz temel afet farkındalığı için  pano çalışması yaptı.

Nis

1/B Sınıfı öğrencilerimiz Kütüphaneler Haftamızı kutladı.

Mrt

Okulumuzun Temizlik ve Yeşilay Kulübü tarafından "Yeşilay Haftası" ile ilgili pano çalışması yapıldı.

Mrt

Olası bir deprem anında neler yapmaları gerektiği, izlemeleri gereken yollar ve kendilerini nasıl koruyacakları hakkında detaylı bilgilendirilen öğrencilerimiz, tatbikat esnasında uygulamalı olarak yapılması gereken adımları izledi.

Tatbikatta deprem uyarı sireni ile birlikte en kısa sürede okulumuz boşaltılarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızla okul bahçemizde bulunan toplanma alanına geçildi.

Ara

"Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası" okulumuzda sınıf içi etkinliklerle kutlandı.Hafta boyunca sınıflarımızda tutumlu olmanın önemi vurgulandı. Çocuklarımızda yerli malı kullanmanın ve tasarruf etmenin bilinci uyandırılmaya çalışıldı. Ayrıca, öğrencilerimizin evlerinden getirmiş oldukları yiyecek ve meyveler, paylaşım yapılarak tüketildi. Böylece paylaşma fikri ve bilinci oluşturuldu.

Kas

Tüm çocuklarımızın gülümseyebildiği bir dünya dileğiyle. Dünya Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü programı  çok amaçlı salonda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Vefatının 83. yıl dönümünde, İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyoruz.